Aanbod

Veel mensen doen aan sport. Het is een fantastische manier om je energie kwijt te kunnen, gezondheid te bevorderen, anderen te ontmoeten en jezelf steeds weer een stapje verder te brengen. Zelden hoor ik mensen zeggen dat ze niet aan sport doen omdat ze 'te weinig talent' zouden hebben.

Het gekke is dat als het om muziek gaat mensen geneigd zijn ineens een heel andere norm te hanteren. 'Ik zing hartstikke vals' of 'Ik kan geen maat houden' zijn dan ineens redenen om er maar niet aan te beginnen. Alsof je dat niet zou kunnen leren.

Ieder mens heeft een aangeboren vermogen om, op zijn of haar manier, muziek te kunnen maken en te zingen. Dat is mijn stellige overtuiging die ik baseer op inmiddels meer dan 20 jaar ervaring als workshopleider, koordirigent, docent zang, stembevrijder en ortho(ped-)agogisch muziekbeoefenaar.

Muziek maken, met je stem of op een instrument geeft ook energie. En je kunt erin kwijt waarvoor geen woorden te vinden zijn. Het geeft ruimte aan je gevoelens en helpt je jezelf beter te leren kennen.

Ik nodig je van harte uit om je hierin te mogen begeleiden. 

±